(VIDEO) SVE NERVOZNIJI TUDOR GRMIO NA ‘PRESSICI’: Prvo ga izviždali navijači, a onda ga novinari u potpunosti izbacili iz takta

Autor: Bruno Herljević

Tudor je na meti navijača još od neslavnog završetka prošle sezone, a sada se stvar intenzivirala. Navijači su ga žestoko izviždali nakon utakmice, a također je bila zanimljiva i njegova medijska konferencija.

Tudor sitno broji u Galatasarayu, rekli bi zajedljivci, a ne bi bili baš daleko od istine. Nakon što prošle sezone nije ostvario cij i završio prvi u turskom prvenstvu, Tudor je s Galatom ispao u drugom pretkolu Europske lige i to od autsajdera iz Švedske, Ostersundsa. Poraženi su prvo u Švedskoj s 2:0, a u Istanbulu su odigrali 1:1.

Tudor je na meti navijača još od neslavnog završetka prošle sezone, a sada se stvar intenzivirala. Navijači su ga žestoko izviždali nakon utakmice, a također je bila zanimljiva i njegova medijska konferencija.

“Žao mi je navijača i žalim što su došli i dali nam veliku potporu, ali moji su igrači dali sve od sebe. Dali su sve, ali nije bilo dovoljno”, kazao je Tudor.

“Znam da ovo sada zvuči kao isprika, da zvuči besmisleno, ali naša igra će biti u potpunosti drugačije za dva mjeseca i ova sezona će biti savršena”, pravdao se Tudor.

Vrlo brzo novinari su počeli hrvatskog stratega ispitivati o mogućem otkazu.

“Da sada dam otkaz bilo bi to na vaše zadovoljstvo. Naviječi su uvijek u pravu i imaju pravo zviždati. To je normalno. U posljednje dvije sezone Galata nije na poziciji u prvenstvu na kojoj bi trebala biti. Imamo novu ekipu i radimo promjene, a Ostersunds je itekako ozbiljna momčad. Znam da se sada čini kao isprika, ali ovo je možda bio najozbiljniji protivnik s kojim smo se suočili u pripremnom periodu”, objasnio je, dosta nervozni ,Tudor.

Kako je konferencija odmicala Tudor je sve više gubio živce i na koncu je zagrmio. “Dobro, a što vam se nije svidjelo u taktici u posljednje dvije utakmice koje smo odigrali? Trenirali smo samo dva tjedna, a švedska momčad je usred sezone. Vidjet ćete da će Galatasaray biti dobra momčad. Preuzimam svu odgovornost i ponavljam. Ovo će biti savršena sezona za Galatasaray”, zaključio je Tudor.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.