(VIDEO) SVA NEMOĆ BARCE SAŽETA U JEDNU SNIMKU: Messi opsovao Ramosu majku nakon što ga je ovaj bezobrazno ponizio

Autor: Bruno Herljević

Kapetan ni ovoga puta nije propustio isprovocirati nogometaše Barcelone, a sada se namjerio na najboljeg, Lionela Messija.

Real Madrid pokazao je mišiće i u drugoj utakici španjolskog Superkupa slavljem protiv Barcelone 2:0, odnosno ukupno s 5:1 u obje utakmice. Ovo im je već drugi trofej ove sezone, ali dojam koji su ostavili na terenu još je impresivniji. S Barcelonom su se poigrali kao s osrednjim klubom Primere, zabili im ‘eurogol’, prodavali im finte i driblinge, a kako je ipak riječ o najvećem rivalu, nisu izostale ni provokacije.

Netrpeljivost pojedinih igrača Barcelone i Reala već je duže vremena prisutna, a u Realovu slučaju ‘frku’ nerijetko stvara Sergio Ramos. Kapetan ni ovoga puta nije propustio isprovocirati nogometaše Barcelone, a sada se namjerio na najboljeg, Lionela Messija.

Messi je bio tolikio iznerviran time što Ramos nije htio odmah vratiti loptu u igru nakon što je napravio prekršaj na sredini terena, pa mu je sočno opsovao majku.

“La concha de tu madre”, odnosno “Pi*ka ti materina”, porušio je Messi Ramosu uz bijesan pogled, nakon što mu ovaj nije dodao loptu u ruke već mu je bacio u zrak tako da je Leo što teže uhvati.




To što si Ramos, odnosno, Realovi igrači mogu dozvoliti ovakvo, može se reći drsko i pomalo bahato ponašanje, jasno govori u kolikim je problemima Barcelona i koliko je trenutno nemoćna u odnosu na najljuće rivale.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.