(VIDEO) SUDAČKE GREŠKE PROMIJENILE MIŠLJENJE ANCELOTTIJU: Sudac pogurao Real – barem jedan gol iz zaleđa i nepotrebni crveni

Autor: Bruno Herljević

Krivi ga se da nije dodijelio drugi žuti karton Casemiru koji je igrao izrazito grubo čitavu utakmicu, a opet pokazao je nogometašu Bayerna Arturu Vidalu drugi žuti karton za prekršaj koji nije ni postojao.

Uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna ostavila je goleme repove za sobom, a oni se tiču suđenja. Prema mišljenju mnogih sudac Viktor Kassai teško je oštetio Bayer u nekoliko ključnih trenutaka. Krivi ga se da nije dodijelio drugi žuti karton Casemiru koji je igrao izrazito grubo čitavu utakmicu, a opet pokazao je nogometašu Bayerna Arturu Vidalu drugi žuti karton za prekršaj koji nije ni postojao.

Ovo su dvojbeni prekršaji.

Sporna je situacija i kod pogotka Reala za 2:2, kada je Ronaldo bio u debelom zaleđu.  




Upitna je regularnost pogotka za 4:2, ako se može vjerovati ovom kadru.  

Nakon utakmice menadžer Bayerna Carlo Ancelotti bio je ogorčen zbog suđenja i nije krio razočaranje.

“O svemu smo mislili uoči utakmice, ali zaboravili smo na suce. Žao mi je što je tako ispalo jer ovo je bila dobra utakmica. Ponosan sam na svoje igrače koji su dali sve od sebe, ali završilo je kako je završilo. Suci nisu bili na visini zadatka. Ne mislim da je Real imao neki utjecaj na suce, oni su jednostavno bili loši. Bio sam protivnik videotehnologije, ali sada vidim da je to potrebno. Ne može se o sudioniku Lige prvaka odlučivati na ovaj način. Pričao sam i sa Zidaneom nakon utakmice i on se slaže sa mnom da su suci griješili. Ovako nešto se ne bi trebalo događati na ovoj razini natjecanja”, kazao je Ancelotti.

“Serija sudačkih grešaka je presudila. Nadam se da će sucima u buduće pomagati videotehnologija”, naglasio je talijanski strateg.

Situaciju je komentirao i Rummenigge. “Ovo je bio emocionalan okršaj, ali na primjer, isključenje Vidala nije bilo niti za prekršaj, a kamoli za karton”, kazao je Rummenigge.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.