(VIDEO) SUAREZ ODVEO URUGVAJ U OSMINU FINALA! Saudijskoj Arabiji presudila katastrofalna greška vratara

Autor: HINA/B.H.

Reprezentacija Urugvaja svladala je Saudijsku Arabiju sa 1-0 (1-0) u utakmici 2. kola skupine A Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, koja je u srijedu odigrana u Rostovu na Donu, gdje će 26. lipnja Hrvatska igrati zadnju utakmicu grupne faze protiv Islanda.

Urugvaj se pridružio Rusiji kao druga reprezentacija koja je osigurala mjesto u osmini finala Svjetskog prvenstva, a pobjedu im je donio njihov najbolji strijelac Luis Suarez pogotkom u 23. minuti dvoboja, kada je iskoristio pogrešnu procjenu vratara Saudijske Arabije, koji je promašio loptu pri pokušaju ‘boksanja’, a napadač Barcelone samo podmetnuo nogu i postigao svoj prvi pogodak na ovom turniru.

Urugvaj i Rusija će se 25. lipnja u Samari boriti za prvo mjesto u skupini A, a domaćoj reprezentaciji je za to dovoljan i neodlučen ishod zbog bolje gol-razlike. Istoga dana će Saudijska Arabija i Egipat igrati utakmicu za 3. mjesto u skupini A.

Nakon dva kola Rusija je vodeća sa šest bodova, koliko ima i drugoplasirani Urugvaj. Treći je Egipat, a četvrta Saudijska Arabija.

SP 2018., skupina A – 2. kolo
Urugvaj – S. Arabija 1-0
(Suarez 23)

Rusija – Egipat 3-1




Ljestvica
1. Rusija 2 2 0 0 8-1 6
2. Urugvaj 2 2 0 0 2-0 6
3. Egipat 2 0 0 2 1-4 0
4. Saudijska Arabija 2 0 0 2 0-6 0

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.