FOTO: Screenshot Twitter

(VIDEO) SPEKTAKULARAN POVRATAK: Ibrahimović zaigrao prvi put nakon teške ozljede

Autor: Željka Orešković

Jedva smo čekali da ponovo kroči na travnjak

Utakmica Uniteda i Newcastlea, 77. minuta, kompletni Old Trafford drži dah, u igru ulazi Zlatan Ibrahimović. Kako je kročio na travnjak tako se stadinom prolomio pljesak, a svaki potez navijači su nagradili ovacijama.

Zlatan je to i zaslužio nakon sedam mjeseci oporavka od teške ozljede koju je zaradio na utakmici Europske lige s Anderlechtom. Mnogi su mu tada prognozirali mirovinu i tužan kraj blistave karijere, ali on im je svima začepio usta.

Produžio je ugovor s Unitedom, šokirao liječnike čudesnim oporavkom i vratio se u igru prije nego što je to itko očekivao. Ne bi Zlatan bio Zlatan da svoj povratak nije učinio spektakularnim, nažalost nije zabio, ali njegov volej u posljednjoj minuti jednostavno je prekrasan.

Da potvrdi da se zaista vratio, nakon utakmice je ponovo oduševio izjavom u svom stilu.




“Kako bi se usporedio s ostalim napadačina? To je nemoguće, lavovi se ne mogu usporediti s ljudima”, rekao je zlatan i ponovo oduševio.

Podsjećamo, prošle sezone, prije teške ozljede, zabio je 17 golova u 28 premierligaških utakmica.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.