(VIDEO) SLIŠKOVIĆ OPET ‘BRILJIRAO’ IZJAVOM! Legendarni Baka o ‘deranju guzica’

Autor: Bruno Herljević

Šarmantni i simpatični Slišković još je jednom oduševio izjavom i postao hit na društvenim mrežama

Blaž Slišković oduvijek je bio zanimljiv lik. Kao igrač fasicnirao je golovima iz nemogućih pozicija, poput kornera, iskosa, pa s kojih 30 i nešto metara, no, jednako je zanimljiva pojava i kao trener. Ne plijeni toliko pažnje nekim taktičkim inovacijama, ali zato je izrazito zanimljiv kao sugorovnik.

Šarmantni i simpatični Slišković još je jednom oduševio izjavom i postao hit na društvenim mrežama. Svi se sjećamo onih legendarnih izjava na engleskom jeziku, a sada je dao neobičan komentar nakon utakmice svojeg Zrinjskog i Mladosti. Premda je njegova momačad slavila s 2:0 i dalje su prvi na ljestvici s pet bodova prednosti pred drugoplasrianim, Slišković nije bio zadovoljan učinkom nekih svojih igrača.

“Zamjeram svojim igračima prvih 45 minuta. Mi već tri, četiri utakmice u prvom poluvremenu ulazimo s jednom indolencijom i to kolektivnom. Krajnje je vrijeme da neke stvari razjasnimo, da ne bismo poletili i pomislili da ovako možemo svakoga pobijediti. Nećete nikoga pobijediti ako ne natopite dres znojem i ne poderete guzicu za pobjedu”, kazao je Slišković.

Nakon toga, u televizijskom studiju njegove je riječi ponovio i Slavko Petrović, trener tuzlanske Slobode, samo što je on upotrijebio termin “cepanja guzica za pobjedu”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.