(VIDEO) RONALDINHO UNIŠTIO REAL: Efektno je namjestio tri gola Barcelone i onda u pratnji vojske otišao s terena

Autor: Bruno Herljević

okršaju ikoni Barce i Reala briljirao je Ronaldinho. Legendarni brazilski virtuoz namjestio je sva tri gola svoje momčadi...

U svega tjedan dana Barcelona je dva puta slavila u El Clasicu i to oba puta istim rezultatom, 3:2. Ne, nije šala, nedjeljni ogled bio je u Primeri, a ovaj posljednji bio je prijateljski ogled između legendi obaju klubova, a igrao se u Bejrutu.

U okršaju ikoni Barce i Reala briljirao je Ronaldinho. Legendarni brazilski virtuoz namjestio je sva tri gola svoje momčadi, od kojih je dva zabio Guily, a jedan Simao. Najefektnija bila je prva asistencija kada je Ronaldinho bez gledanja sjajnom fintom izbacio čitavu obranu Reala, neočekivano je prebacio loptu preko obrane na Guilyja koji je iz voleja gađa u mrežu.

Zamijenjen je pred kraj utakmice, a libanonski fanovi navalili su slikati se s njim. Ronaldinha je na koncu morala ispratiti libanonska vojska.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.