(VIDEO) PSG DOŽIVIO DEBAKL PROTIV TOTTENHAMA: Pogledajte kako je engleski doprvak ‘natrpao’ mrežu francuskog

Autor: HINA

Tottenhem će u noći ponedjeljka na utorak (2 sata) imati novi ispit, a suparnik Spursima u Harrisonu bit će Roma.

U Orlandu je PSG poveo pogotkom Cavanija već u 6. minuti, ali samo pet minuta poslije sjajnim udarcem sa 25 metara izjednačio je Eriksen. U 18. minuti pogriješio je vratar Parižana Kevin Trapp čije je ispucavanje blokirao Eric Dier, a lopta se odbila u mrežu za vodstvo Spursa. Pastore je u 36. minuti izjednačio na 2-2. Još jedan pogodak šutem iz velike udaljenosti, s oko 25 metara, postigao je Tottenham u 70. minuti, a precizan je bio Toby Alderweireld. Konačnih 4-2 postigao je Harry Kane iz kaznenog udarca u 88. minuti.

Tottenhem će u noći ponedjeljka na utorak (2 sata) imati novi ispit, a suparnik Spursima u Harrisonu bit će Roma. Barcelona će sljedeću utakmicu na američkoj turneji odigrati u noći s utorka na srijedu (1.30 sati) protiv Manchester Uniteda u Landoveru, a Juventus će iste večeri (2.30 sati) u Miamiju igrati protiv PSG-a.

 

Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.