Screenshot

(VIDEO) PROCURILA ŠOKANTNA SNIMKA: Pogledajte kako srpski policajci postrojavaju unakažene Hrvate

Autor: Bruno Herljević

U masovnoj tučnjavi na utakmici Partizana i Crvene zvezde, najveće batine dobili su hrvatski državljani koje je navodno unajmila jedna od frakcija Grobara. Šestorica Hrvata našla su se u prvim redovima uz nešto Bugara i Grka, odnosno ‘Janjičara’ koji su uletjeli sa zapadne tribine stadiona JNS na južnu kako bi uspostavili prevlast nad brojčano nadoćnijom frakcijom Alcatraz.

U toj su tučnjavi deblji kraj izvukli ‘izazuvači’, a krv je tekla u potocima. Hrvati su zadobili teške ozljede poput nagnječenja mozga i kontuzije glave, skinuti su do gole kože, opečeni, isprebijani i na kraju izbačeni s tribine.

Na atletskoj stazi dočekala ih je srpska policija koja ih je na brizinu legitimirala i sprovela izvan stradiona.

Na kraju su odvedeni u prostor ispred svlačionica stadiona u Humskoj gdje ih je postrojala policija, a neki su u tom trenutku jedva stajali na nogama

Pogledajte kako su te scene izgledale…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.