(VIDEO) PONAJBOLJI PLAY EUROPE ODLUČIO OTIĆI ‘PREKO BARE’: Teodosićeva čarobna dodavanja uskoro ćemo gledati u NBA-u

Autor: Bruno Herljević

Teodosić je prema mnogima trenutno najbolji playmaker u Europi, srpskoj reprezentaciji i jamačno jedan od najboljih u svijetu.

Kapetan košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić (30) izjavio je u utorak da gotovo sigurno neće ostati u CSKA-u iz Moskve, te da bi volio karijeru nastaviti u NBA ligi.

“Kako sada stvari stoje gotovo sigurno neću ostati u CSKA-u. Ozbiljno razmišljam o odlasku u SAD, želio bih tamo nastaviti karijeru. No, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati”, rekao je Teodosić, koji je već godinama najbolji europski playmaker, a 2010. bio je proglašen za najboljeg europskog košarkaša.

Teodosić je prema mnogima trenutno najbolji playmaker u Europi, srpskoj reprezentaciji i jamačno jedan od najboljih u svijetu. No, do sada se nije okušao u najboljoj ligi svijeta i čini se kako je došlo vrijeme da se okuša u najjačoj ligi svijeta.

Špekulira se kako je za Teodosića zainteresiran Chicago Bulls, ali na stolu ima ponudu CSKA od 12 milijuna eura za sljedeće tri sezone. No, za sada tvrdi da ju neće prihvatiti.

Karijeru je počeo u FMP-u, a potom je igrao za Borac iz Čačka, pa grčki Olympiacos, a od 2011. nosi dres CSKA iz Moskve.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.