Twitter

(VIDEO) POGLEDAJTE KRVAVE SCENE IZ MOSTARA: Navijače Aberdeena prvo gađali bakljama, a onda ih počeli mlatiti

Autor: Bruno Herljević

Škoti su napadnuti u centru grada negdje oko 23:30, a prema pisanju engleskih medija, maskirani napadači okružili su kafić u kojem su se nalazili škotski navijači.

Navijači škotskog Aberdeena napadnuti su u srijedu navečer u Mostaru. Pristalice škotskog kluba stigle su u BiH kako bi dali podršku svojoj momčadi u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europske lige protiv Širokog Brijega, koji se igra u četvrtak u 20 i 45 na stadionu Pecara.

Međutim, Škoti su napadnuti u centru grada negdje oko 23:30, a prema pisanju engleskih medija maskirani napadači su okružili kafić u kojem su se nalazili škotski navijači i prvo ih gađali bakljama, a onda su se s njima i fizički sukobili. Deblji kraj su izvukli Škoti, kojih je prema navodima engleskih medija bilo pedesetak, a dio njih je završio u bolnici, dok je dijelu ukazana prva pomoć na licu mjesta.

U uzvratnoj utakmici protiv Širokog, Aberdeen je došlo bodriti oko dvije stotine navijača, a bit će napeta utakmica jer je u prvom ogledu završilo bez pobjednika, 1:1.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.