(VIDEO) OVO NITKO NIJE OČEKIVAO! Ibrahimović u tajnosti dogovara transfer koji će stvoriti paniku u Realu i Barci!

Autor: Bruno Herljević

Do sada se dosta špekuliralo da će Ibrahimović završiti u Kini ili u Americi, ali...

Zlatanu Ibrahimoviću koncem prošle sezone istekao je ugovor s Manchester Unitedom, a uprava ‘crvenih vragova’ odlučila je da mu neće produžiti ugovor, pa je na kraju ostao bez kluba. Ibrahimović još uvijek nije našao klub jer se oporavlja od teške ozljede koljena koja ga je izbacila iz pogona za završnicu sezone.

Liječnici prognoziraju da će se Šveđanin vratiti već u listopadu, a iako je već u 36 godini, Ibrahimović je i dalje u izvrsnoj tjelesnoj i igračkoj formi, pa mu neće biti preveliki problem naći novi klub.

Do sada se dosta špekuliralo da će Ibrahimović završiti u Kini ili u Americi, ali ako je vjerovati španjolskim medijima, legendarni švedski napadač sljedeće sezone nosit će dres Atletica iz Madrida.

Trener madridskog kluba crveno-bijelih boja, Diego Simeone, vjeruje kako bi Ibrahimović silno pridonio momčadi svojim iskustvom i kako bi podigao igru na višu razinu, pogotovo u Ligi prvaka, ali naravno i u domaćem prvenstvu.

No, dolazak Ibre u Atletico također bi prenio razinu rivalstva između Atletica i Barcelone i Atletica i Reala, na jednu višu razinu, ako zbog ničeg, barem zbog toga što će s jedne strane biti Messi ili Ronaldo, a s druge Zlatan.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.