(VIDEO) OSVANULA POSLJEDNJA SNIMKA UOČI TRAGEDIJE: Evo što su nogometaši Chapea poručili netom prije nesreće (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Posljednji snimak iz zrakoplova snimio je nogometaš Felipe Jose Machado.

Brazilski nogometni prvoligaš, Chapecoense, putovao je na finale Copa Sudamericane u Kolumbiju gdje je trebao odigrati susret s tamošnjim Atletico Nacionalom. Nažalost, momčad nikada nije stigla na odredište, zrakoplov koji je prevozio delegaciju Chapecoensea, srušio se u obližnje planine u blizini Medelina, preživjela su tek trojica nogometaša.

Nedugo nakon stravične nesreće osvanula je i posljednja video snimka i to baš iz zrakoplova koji je nešto kasnije pao u Kolumbiji. Posljednji snimak iz zrakoplova snimio je nogometaš Felipe Jose Machado.

“Letimo za Kolumbiju”, poručio je igrač putem društvenih mreža.

Prema posljednjim informacijama u nesreći je poginula 71 osoba, a od 22 nogometaša preživjela su samo trojica, Luciano Ruschel, koji je zadobio prijelom kralježnice i neće moći hodati, Helio Hermito Zambier Neto i Jakson Ragnar Follmann, vratar Danilo je preminuo na putu prema bolnici.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.