Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

(VIDEO) Osijek prodaje ponajboljeg igrača, a stiže im pojačanje iz portugalskog velikana vrijedno tri milijuna eura

Autor: Bruno Herljević

Borna Barišić, ponajbolji igrač Osijeka, gotovo sigurno napustiti Gradski vrt.

Portugalski mediji tvrde kako je dogovor između Osijeka i Benfice već praktički gotova stvar. Hrvatskoj momčadi koja žari i pali u kvalifikacijama Europske lige, pridružit će se Marcelo Hermes.

Hermes je inače lijevi bek, a to pak znači kako će Borna Barišić, ponajbolji igrač Osijeka, gotovo sigurno napustiti Gradski vrt. Gdje će na kraju Barišić završiti to nije poznato, ali Osijek bi na njemu mogao zaraditi oveću svotu novca, ipak riječ je i o povremenom hrvatskom reprezentativcu, a možda i budućem standardnom igraču na lijevom beku kod Čačića.

Vratimo se na Hermesa. Brazilac je stigao u Benficu prije pola godine za tri milijuna eura iz Gremija. Hermes bi u Osijek stigao na posudbu i to kako bi stekao iskustvo igranja u Europi, a Osijek bi dobio kvalitetnu, ali privremenu, zamjenu za Barišića.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.