(VIDEO) OBOŽAVATELJI REALA NA APARATIMA: Modrić prodao ‘sombrero’, Kovačić ponizio Busquetsa, Asensio zabio eurogolčinu

Autor: Bruno Herljević

Barcelona je i ovoga puta bila u potpunosti nadigrana, a nogometaši Reala kao da su se na momente poigravali i rugali najvećem rivalu.

Real Madrid je nezaustavljiv. U finalu španjolskog Superkupa pregazio je Barcelonu u obje utakmice s ukupnim rezultatom 5:1 (3:1, 2:0) i pokazao im tko je za sada gazda u domaćem prvenstvu. Barcelona je i ovoga puta bila u potpunosti nadigrana, a nogometaši Reala kao da su se na momente poigravali i rugali najvećem rivalu.

Eto, primjerice, Luka Modrić je u potpunosti posramio veznjaka Barcelone Andrea Gomesa prodavši mu atraktivni ‘sombrero’.

Drugi hrvatski veznjak u Realu, Mateo Kovačić, ‘polomio je noge’ jednom od najcjenjenijih igrača Barcelone, Sergiju Busquetsu. Kova ga je sjajno fintirao i posložio na travnjak te je nakon toga iznio kontru.


Kovačić AMAZING SKILL on Busqets by videosansebastian

Ipak, za najveću sramotu Barcelone, a totalnu ekstazu navijača Reala, pobrinuo se Marco Asensio ‘eurogolčinom’ za vodstvo Reala.


Waht Amazing Goal Asensio (1-0) Real Madrid vs… by videosansebastian




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.