(VIDEO) NOĆ KOJU ĆE RAKITIĆ JOŠ DUGO PAMTITI: ‘Lakše je ovako kada igramo kao ekipa’

Autor: HINA

Rakitić je protiv Juventusa, europskog doprvaka, zabio svoj prvi pogodak ove sezone u odigranih šest utakmica. Upisao je i dvije asistencije u prvenstvu.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, strijelac pogotka za Barcelonu u pobjedi od 3-0 nad Juventusom u utorak navečer, rekao je kako taj trijumf na otvaranju Lige prvaka daje puno samopouzdanja njemu i njegovoj momčadi.

“Uvijek je važno i dobro početi s pobjedom. Za Barcelonu nije uobičajeno mijenjati trenera, sada imamo novu ideju igre te možemo biti zadovoljni kako se odvijaju stvari posljednjih tjedana. Trijumf poput ovog daje puno samopouzdanja”, izjavio je 29-godišnji vezni igrač u Barceloni. On je protiv talijanskog prvaka zabio gol u 56. minuti za 2-0.

Rakitić je rekao kako je drugo poluvrijeme bilo bolje od prvoga no da “bi se odigralo tako dobro u nastavku bilo je važno biti dobar u prvom dijelu”. “Borili smo se, bili dominantna ekipa i na kraju poluvremena je došao prvi gol, gotovo u trenutku kada je sudac odsvirao kraj prvog dijela”, rekao je hrvatski reprezentativac.

Rekao je da sada Barcelona igra nešto drugačije s izraženim krilnim igračima Deulofeuom i Dembeleom, dok je prošle sezone Messi znao biti na strani, no da je od pozicija igrača puno bitnije kako momčad u cjelini djeluje.

“Kada funkcioniramo kao ekipa sve je puno lakše. A nametnemo li ritam kao večeras jako je teško igrati protiv Barcelone”, dodao je.

Rakitić je protiv Juventusa, europskog doprvaka, zabio svoj prvi pogodak ove sezone u odigranih šest utakmica. Upisao je i dvije asistencije u prvenstvu.


Barcelona 2 – 0 Juventus 12/09/2017 Ivan… by FootballHG




Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.