FACEBOOK: BORUSSIA DORTMUND (OFFICIAL)

(VIDEO) NJEMAČKI REPREZENTATIVAC POBIJEDIO U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI: Mario Gotze prebolio rijetku bolest!

Autor: Bruno Herljević

Prve prognoze bile su izrazito negativne i ozbiljno mu je bio ugrožen nastavak karijere.

Njemački nogometni reprezentativac i nogometaš Borussije Dortmund, Mario Götze, uskoro se vraća treninzima nakon što je prebolio rijetku bolest. Podsjetimo, Gotzeu je koncem veljače dijagnosticirana miopatija, rijetka bolest od koje odumire mišićno tkivo.

Prve prognoze bile su izrazito negativne i ozbiljno mu je bio ugrožen nastavak karijere. Ipak nakon liječničkog tretmana Gotze se, kako se čini, potpuno oporavio i trebao bi se vratiti treninzima već 7. srpnja, kada počinju pripreme dortmundske momčadi.

Sportski direktor Borussije Michael Zorc potvrdio je da se 25-godišnji Nijemac vraća treninzima.

“Oduševljeni smo što je terapija prošla dobro i veselimo se njegovu povratku”, kazao je Zorc.

Mario Gotze vratio se u Dortmund 2016. godine nakon što je proveo tri sezone u Bayernu u kojem se nije proslavio. Gotze je zbog bolesti u prošloj sezoni odigrao tek 16 utakmica, a uspio je zabiti dva gola i namjestiti još dva.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.