Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

(VIDEO) NEVJEROJATAN PEH RIJEKE: Nakon vodstva uslijedio crveni i šokantan gol u samoj završnici!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Dobru partiju Rijeka nije uspjela kapitalizirati barem remisom, nakon vodstva Rijeka je posustala i primila dva pogotka, sudačka nadoknada bila je kobna... Ipak, uzvrat na Rujevici mogao bi biti uspješan

Šteta, Rijeka je imala prigodu napraviti malu senzaciju u Pireju protiv Olympiakosa, na koncu je izgubila s 2-1 (0-1), iako su nogometaši Matijaža Keka u vodili i imali prilike povisiti vodstvo. No, konstantan pritisak Olympiacosa urodio je plodom u trećoj minuti sudačke nadoknade, kada je kod 1-1 (Heber za Rijeku, Odjidji za Olympiacos) Romau zabio za pobjedu Grka nakon velike greške obrane Rijeke. Ipak, Rijeka ima aktivan rezultat, Liga prvaka ni slučajno nije pobjegla.

Rijeka se postavila oprezno u utakmicu, pokušavajući neutralizirati početne udare domaće momčadi. Makar, nije se niti Rijeka predstavila u bezopasnom izdanju, u dva navrata sijevnuli su dobri protuudari koji su zaledili krv užilama grčkih navijača.

Ipak, u startu utakmice najbolju šansu imao je Seba koji se našao sam pred vratarom Slugom, tukao je, no vratar je uspio skrenuti putanju lopte i spasiti zgoditak.

Sredinom prvog dijela Olympiacos je počeo jače nasrtati i stvorio krasne tri prigode, no istakao se vratar Sluga. Nizom sjajnih obrana. U tri navrata tukao je tamnoputi Ben, sva tri puta Sluga je bio izvanredan.

I u jeku dominacije domaćina  Rijeka je povela, u 41. minuti. Gavranović je sjajno proigrao Hebera koji se poigrao sa svojim čuvarom, tukao s vrha kaznenog prostora i pogodio. Šok na stadionu Karaiskaki. Domaćoj momčadi osvetili su se silni promašaji Bena.

 
Heber GOAL HD – Olympiacos 0 – 1 Rijeka – 16… by RussellLerman

Imao je Heber još jednu prigodu u zadnjim sekundama prvog dijela, nije pogodio… Kakav bi to tek šok bio da jest!




U nastavku je Olympiacos krenuo još žustrije, no više nije stvarao prigode u serijama kao u prvih 45 minuta. K tome, osokoljena Rijeka bila je još borbenija, grčka momčad teško se snalazila. No, greška obrane Rijeke u 65. minuti skupo je plaćena, tek što je ušao Fortunis je probio desnu stranu Rijeke, ispalo je iz igre pola obrane, ubacio u sredinu gdje je čekao Odjidja koji je, pak, zakucao loptu u mrežu – 1-1.


Vadis Odjidja-Ofoe GOAL HD – Olympiacos (Gre) 1… by videosansebastian

U 83. minuti Rijeka je ostala s igračem manje, drugi žuti karton dobio je Žuta. Bio je to signal za sveopći napad grčke momčadi, pogođena je i jedna vratnica, i taman kad se očekivao završetak utakmice velika neopreznost riječke obrane. Sluga je sjajno obranio slobodan udarac, no akcija nakon te odbijene lopte bila je kobna, Romao je s tri metra zabio za 2-1. Bilo je to u 93. minuti…





Alaixys Romao GOAL Olympiacos (Gre) 2-1 (Cro… by fififilive

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.