FOTO: YouTube

(VIDEO) NEOČEKIVANI JUNAK KVALIFIKACIJA: Na nevjerojatan način ukrao vrijeme

Autor: Željka Orešković

Navijači su podivljali

Utakmica Paname i Kostarike iznjedrila je neočekivanog junaka. Cijela zemlja je u transu zbog povijesnog plasmana na Svjetsko prvenstvo i nitko ne razbija glavu s činjenicom da odlučujući gol uopće nije bio gol jer lopta nije prešla liniju.

Pobjednički gol dogodio se tri minute prije kraja, ali igrači i navijači bili su u sve većem strahu kada se počela približavati sudačka nadoknada. Naime, upravo tijekom sudačke nadokande zabio im je SAD na prošlim kvalifikacijama.

Ipak, u tom trenu se pojavio neočekivani junak, dječak koji je skupljao lopte. On je loptu za izvođenje auta gostujuće ekipe, iz punog sprinta, poslao na tribine. To je njegovoj reprezentaciji kupilo malo vremena, a društvene mreže diljem svijeta obožavaju ga.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.