(VIDEO) NEMILE SCENE U PARIZU: Huligani prekinuli utakmicu Senegala i Obale Bjelokosti pa napali igrače

Autor: Bruno Herljević

Valja naglasiti kako ovo nije prvi puta da je prekinuta utakmica tih dvaju reprezentacija.

Prijateljski ogled Obale Bjelokosti i Senegala prekinut je zbog ulaska huligana na teren i napada na igrače. U 88. minuti u Parizu je bilo 1:1 kada se skupina navijača probila kraj zaštitara i ušla na teren. No, tek je onda nastao šok jer su navijači napali nogometaše, a posebno se ističe slika na kojoj se vidi kako huligan ruši senegalskog nogometaša Laminu Gassama.

Sudac Tony Chapron prekinuo je utakmicu i poslao igrače u svlačionicu. Spomenimo kako su golove zabili Liverpoolova zvijedza Sadio Mane za Senegal, a poravnao je Cyriac Gohi Bi.

Valja naglasiti kako ovo nije prvi puta da je prekinuta utakmica tih dvaju reprezentacija. Isto se dogfodilo u playoffu za afrički kup nacija 2012. godine kada je Obala Bjelokosti vodila s 2:0, a huligani su počeli izazivati nerede da ih je na kraju policija smirivala suzavcem.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.