Facebook: Genoa CFC (Official)

(VIDEO) Napoli i Roma uvjerljivo do pobjede, Inter se provukao, Pescara demolirala Genou, Jurić pred otkazom!

Autor: Bruno Herljević

Genoa je već deset utakmica u nizu bez pobjede u ligi, a jasno je kako se već itekako špekulira o Jurićevoj smjeni. No, ovaj poraz od 5:0 mogao bi ubrzati proces.

Pescara, posljednje plasirana momčad Serie A, demolirala je Genou hrvatskog stratega Ivana Jurića s 5:0. U posljednje vrijeme Genoa je u padu, a kako i ne bi kada su na zimskom prijelaznom roku prodali nekoliko ključnih igrača, a Jurića bi ovaj poraz mogao stajati posla.

‘Delfini’ su već u petoj minuti poveli autogolom Orbana, a do kraja poluvremena zabili su još Caprari (19′) i Benali (31′). Posljednja dva gola pala su krajem drugog dijela, odnosno, u 81. minuti zabio je Caprari, a šest minuta kasnije Cerri je postavio konačan rezultat.

Ivan Jurić dosta je teško primio ovaj poraz pa se nakon utakmice nije pojavio na konferenciji za medije, prenose talijanski sportski portali.

“Jurić nije došao na pressicu, ali zato se čulo kako galami iz svlačionice na svoje igrače. Kratko, optužio je svoje igrače za sramotan poraz od zadnje momčadi lige”, tvrde Talijani.

Genoa je već deset utakmica u nizu bez pobjede u ligi, a jasno je kako se već itekako špekulira o Jurićevoj smjeni. No, ovaj poraz od 5:0 mogao bi ubrzati proces.

Talijani su mu već našli i zamjenu u liku Andree Stramaccionija, koji je od prosinca bez angažmana otkako je napustio Panathinaikos.

Pescara pak proživljava preporod pod novim trenerom Zdenekom Zemanom koji je probudio momčad.




U preostalim utakmicama, Inter je prvi odigrao nedjeljnu utakmicu protiv Bologne i slavio je s 1:0 u gostima. Mladi Brazilac Gabriel zabio je u 81. minuti, samo par minuta nakon što je ušao i spasio Inter od gubitka bodova.




Napoli je bez pomoći Hrvata, Roga i Strinića, svladao Chievo u gostima s 3:1. Domaćina je načeo Insigne u 31. minuti i nastavio je sjajnu formu koju njeguje već neko vrijeme. Sedam minuta kasnije Hamšik je povisio na 2:0, a Zielinski je donio 3:0 u 58. minuti utakmice. Počasni pogodak postigao je Meggiorini u 72. minuti.

Sampdoria je kod kuće remizirala s Cagliarijem. Vodstvo je gostima donio Mauricio Isla u šestoj minuti, a Quagliarela je poravnao u 22. minuti.

Sassuolo je šokirao Udinese svladavši ih u gostima s 2:1. “Zebrette” su povele u sedmoj minuti preko Fofane, a izjednačenje i prokret došli su tek u zadnjih 20 minuta utakmice. Oba gola zabio je Defrel i to u razmaku od 9 minuta (70′, 79′).

U pretposljednjem nedjeljnom susretu Roma je svladala Torino na svojem stadionu s 4:1. Golgetersku formu nastavio je Edin Džeko zabivši već nakon deset minuta igre, a sedam minuta nakon njega Salah je povisio na 2:0. Bilo je mirno do 65. minute kada Paredes povisuje na nedostižnih 3:0. U finišu su pala još dva gola, prvo je smanjio Torino preko Maxija Lopeza u 84′, a onda je Nainggolan postavio na 4:1 na asistenciju Tottija.

Posljednji susret večeri derbi je između Milana i Fiorentine.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.