Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

(VIDEO) MOURINHU ĆE PASTI MRAK NA OČI: U lov na Perišića uključio se velikan kojeg je teško odbiti

Autor: Bruno Herljević

Podsjetimo, Inter do konca lipnja mora namaknuti 30 milijuna eura kako bi zadovoljio pravilnik UEFA-ina financijskog fair-playa, ali opet ne žele prodati Perišića za manje od 50 milijuna eura.

Manchester United već se mjesecima ističe kao najjači kandidat za dovođenje hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića i činilo se kako će do konca lipnja realizirati transfer. Međutim, talijanski mediji tvrde kako se u priču umiješao još jedan velikan kojeg je izrazito teško odbiti.

Tuttosport tvrdi kakoje Juventus itekako zagrizao za Perišića, a navodno je Ivanov agent, Fali Ramadani, ovoga tjedna razgovarao s predstavnicima Intera i kako je Juventus jedan od klubova koji dolazi u obzir.

Za sada nema potvrde o službenoj ponudi za Perišića, ali Juventus je klub koji može parirati Manchesteru što se tiče 0dštete i može Perišiću dati izdašnu plaću. Kod transfera Perišića postoji u Juventus postoji jedan problem, a to je što Inter ne voli prodavati igrače rivalima, ali opet prednost je u tome što Manchester i dalje ne odustaje od minimalne cijene od 30 milijuna eura, dok Inter traži 50-ak. To pak znači da Juventus s malo izdašnijom ponudom može biti u prednosti.

Podsjetimo, Inter do konca lipnja mora namaknuti 30 milijuna eura kako bi zadovoljio pravilnik UEFA-ina financijskog fair-playa, ali opet ne žele prodati Perišića za manje od 50 milijuna eura. Dakle, glavno je pitanje hoće li Juventus ipak biti odvažniji i zadovoljiti uvjete ‘nerazzurra’…

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.