Facebook: AS Monaco (Official)

(VIDEO) MONACO NUDI ‘BOLESNU’ POVIŠICU MLADOJ ZVIJEZDI! Mbappeu će plaća narasti za čak devetsto posto!

Autor: Bruno Herljević

Mbappe trenutno ima godišnju plaću od milijun eura, a vodstvo Monaca mu nudi oko osam milijuna po sezoni.

Monaco će svom najboljem nogometašu 18-godišnjem napadaču Kylianu Mbappeu, koji je trenutno najtraženiji igrač ljetnog prijelaznog roka, ponuditi veliko povećanje plaće kako bi ga zadržali u klubu.

Mbappe trenutno ima godišnju plaću od milijun eura, a vodstvo Monaca mu nudi oko osam milijuna po sezoni, objavili su u ponedjeljak francuski mediji. Drugim riječima, Mbappe trenutno zarađuje 18 tisuća eura tjedno, a umjesto toga ponuđena mu je tjedna zarada od 162 tisuće eura, dakle plaća bi mu mogla porasti za 900 posto!

Protekle sezone Kylian Mbappe je oduševio svojim igrama u francuskom prvenstvu i Ligi prvaka, a najveći interes za njega pokazuju Real Madrid, PSG i Liverpool. Navodno je Monaco već odbio ponudu Liverpoola vrijednu 100 milijuna eura, a Real je ranije navodno nudio i više, ali to su također odbili.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.