Screenshot

(VIDEO) MODRIĆ SKINUO PROKLETSTVO S REALOVE ‘DESETKE’: Pogledajte poteze i maestralan dribling koji je oduševio navijače

Autor: Bruno Herljević

Čuveni broj nosili su Puskas, Netzer, Hagi, Laudrup, Prosinečki, Seedorfm, ali već godinama Realovi navijači žude za čovjekom koji će vratiti slavu najpopularnijem broju vezne linije.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, odigrao je svoju prvu utakmicu za Real s novim brojem na dresu. Modrić je dobio čuvenu ili bolje rečeno zloglasnu ‘desetku’ koju su prije njega neuspješno promovirali James Rodriguez, Ozil, Lass Diarra, Sneijder, Robinho, a posljednji koji je pružio kvalitetu s ‘cenerom’ na leđima bio je Luis Figo.

Čuveni broj nosili su Puskas, Netzer, Hagi, Laudrup, Prosinečki, Seedorfm, ali već godinama Realovi navijači žude za čovjekom koji će vratiti slavu najpopularnijem broju vezne linije.

Prema svemu sudeći Modrić bi mogao biti taj koji će osvježiti broj deset, već u svojem “debiju” s novim brojem pokazao je da kvaliteta njegove igre nije nimalo opala.

BBC je posebno komentirao njegovu igru protiv Manchestera na revijalnom International Champions Cupu koji se igra u SAD-u. Modrić je odigrao svega 45 minuta, ali je u tom razdoblju pružio kvalitetnu igru.

“Modrić je ove sezone dobio dres s brojem deset nakon što je klub naspustio James i još je jednom pokazao koliko je velik igrač. On jednostavno igra nogomet. Čini se kako vidi svako dodavanje sekundu prije svih i onda ih precizno odigra. Protiv Manchestera je igrao samo 45 minuta, ali je tri puta pronalazio suigrače fantastičnim dodavanjima i šteta je što ih nisu iskoristili”, hvali ga BBC.

Izuzetno lijep potez bio je dribling protiv Fellainija u kojem je Luka sjajno izbacio stasitog Belgijanca, ali akciju nije imao s kime završiti jer nitko od suigrača nije bio na lopti.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.