Facebook: Palermo (Official)/PHOTO: Tullio M. Puglia

(VIDEO) Mato Jajalo zabio fantastičan gol iz slobodnog udarca, ali njegov Palermo izgubio je u posljednjim sekundama

Autor: Bruno Herljević

Fiorentina je povela u 33. minuti pogotkom Bernardeschija iz jedanaesterca, a poravnao je Mato Jajalo u 49. minuti iz slobodnog udarca s kojih 20 metara udaljenosti od vrata.

U susretu 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je pobijedila Palermo s 2:1, a za goste je pogodak postigao Mate Jajalo i bio je to fantastičan gol. Fiorentina je povela u 33. minuti pogotkom Bernardeschija iz jedanaesterca, a poravnao je Mato Jajalo u 49. minuti iz slobodnog udarca s kojih 20 metara udaljenosti od vrata.

Naciljao je Jajalo, opalio i pogodio neobranjivo za Tatarusanua. I taman kada su svi mislili kako će susret proći bez pobjednika, u 93. minuti susreta Babacar je matirao Posavca za 2:1. Nikola Kalinić odigrao je cijeli susret za ‘Viole’, a sredinom prvog poluvremena poništen mu je pogodak zbog zaleđa. Milan Badelj ušao je u igru u 67. minuti, dok je Hrvoje Milić susret odgledao s klupe. Kod gostujuće momčadi Posavec je branio cijeli susret, a Jajalo je izašao u 87. minuti.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.