(VIDEO) MAMIĆEV NAJŽEŠĆI ‘NE MOŽE NAM NI’KO NIŠTA’: Gol do pasa, urlao i padao po podu

Autor: Bruno Herljević

Uzvanike je zabavljala srpska folk pjevačica Rada Manojlović, koja je u jednom trenutku potpuno razgalila Zdravka Mamića.

Tia Jurčić i Mario Mamić vjenčali su se proteklog vikenda, a grandiozna svadba održala se u hotelu Westin. Na svadbi je jedan od najraspoloženijih bio Marijov otac Zdravko Mamić.

Uzvanike je zabavljala srpska folk pjevačica Rada Manojlović, koja je u jednom trenutku potpuno razgalila Zdravka Mamića. Naime, Manojlović je otpjevala bezvremenski hit istočnjačkog melosa, koji inače izvodi Mitar Mirić, “Ne može nam ni’ko ništa”.

Mamića smo često znali čuti kako pjeva ovu pjesmu, ali do sada ga nismo vidjeli ovako razuzdanog i veselog. Zdravko je bio gol do pasa, urlao je iz svega grla, skakutao u mjestu i na koncu se poskliznuo i završio na podu.

 

Možete usporediti s ostalim snimkama na kojima pjeva svoju omiljenu pjesmu…







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.