FOTO: Twitter

(VIDEO) MAKLJAŽA U BRAZILU: Igrači podivljali i potukli se na travnjaku

Autor: Željka Orešković

Sudac je podijelio čak devet crvenih kartona

Neviđen skandal dogodio se u Brazilu, u blizini Salvadora, gdje se igrao derbi lokalnih klubova Vitoria i Bahia. Mnogima će ovaj susret ostati u gorkom sjećanju, ponajviše glavnom sucu koji je morao podijeliti devet crvenih kartona.

Samo u prvom poluvremenu najprije je podijelio šest žutih, a Denilson je za domaće, Vitoriju, zabio za vodstvo 1:0 te su s tim rezultatom otišli na odmor. Drugi dio donio je potpuni kaos…

Naime, igrač Bahije, veznjak Vinicius, u 50. je minuti zabio za izjednačenje te je to odlučio proslaviti plesom pred domaćim navijačima. Vitorijini igrači to su shvatili kao provokaciju i fizički su nasrnuli na njega, što je preraslo u pravu tučnjavu. Prekid utakmice trajao je čak 16 minuta.

Nakon toga sudac je podijelio pet crvenih kartona, tri za igrače Bahije i dva za igrače Vitorije. Nastavak nije bio ništa bajniji, a strasti se još uvijek nisu smirile. Po još jedan igrač iz svake momčdi zaradio je crveni karton, a 23 minuta prije kraja i četvri je igrač Vitorije dobio crveni. To je razljutilo jednog od domaćih, Brunu Bispu te je revoltirano napucao loptu, dobio drugi žuti, njegova ekipa spala je na šestoricu igrača, a sudac je vio prisiljen prekinuti utakmicu, koja je na kraju registrirana s 3:0 za Bahiju.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.