EPA/MANUEL ARAUJO

(VIDEO) LIVERPOOL DEMOLIRAO PORTO! Kloppov stroj samljeo portugalskog prvaka i već sada osigurao prolaz

Autor: HINA/B.H.

U prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka Porto je u srijedu na domaćem terenu protiv Liverpoola izgubio sa 0-5, a trostruki strijelac za “redse” bio je Sadio Mane.

Iako je Porto krenuo ambicioznije u susret, prvu pravu šansu na utakmici Liverpool je pretvorio u vodstvo, a strijelac je bio Sadio Mane u 25. minuti.

Samo četiri minute kasnije novi pogodak za Liverpool. James Milner je sa vrha šesnaesterca pogodio vratnicu, a lopta se odbila do Mohameda Salaha, koji ju je pospremio u mrežu.

Početkom drugog poluvremena, u 53. minuti, munjeviti kontranapad Liverpoola svojim drugim pogotkom na utakmici okrunio je Sadio Mane.

Nova kazna iz kontranapada stigla je u 70. minuti, a mrežu je zatresao Roberto Firmino. I na kraju Sadio Mane postiže hat-trick u 85. minuti za konačnih 5-0.

Nakon uvjerljive pobjede u gostima nogometaši Liverpoola mogu mirno čekati uzvrat 6. ožujka ne Anfieldu. Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool.




PORTO: José Sá, Pereira, Reyes, Marcano, Telles, Oliveira, Herrera, Marega, Otavio (Corona, 46), Brahimi (Waris, 62), Soares (Paciencia, 74).

LIVERPOOL: Karius, Robertson, Van Dijk, Lovren, Alexander-Arnold (Gomez, 79), Wijnaldum, Henderson (Matip, 75), Milner, Sadio Mane, Firmino (Ings, 80), Salah.

STRIJELCI: 0-1 Sadio Mane (25), 0-2 Mohamed Salah (29), 0-3 Sadio Mane (53), 0-4 Roberto Firmino (70), 0-5 Sadio Mane (85).




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.