Facebook: Leicester City Football Club (Official)

(VIDEO) Leicester se ponovo osramotio: Aktualni prvak Engleske teško stradao kod Southamptona

Autor: Bruno Herljević

Prvak je djelovao dosta indisponirano i nikako nije uspio čak niti smanjiti rezultat, a kamoli napraviti nešto više. Tome u prilog ide i statistika.

U 22. kolu engleskog Premiershipa Southampton je na svojem terenu potopio aktualnog prvaka lige, Leicester. Lisice su osjetile svu moć i razigranost domaćina u 26. minuti kada je na asistenciju Cedrica zabio James Ward-Prowse. Samo 13. minuta kasnije Jay Rodriguez povisio je na 2:0.

Prvak je djelovao dosta indisponirano i nikako nije uspio čak niti smanjiti rezultat, a kamoli napraviti nešto više. Tome u prilog ide i statistika, Leicester je protiv Southamptona uspio puknuti prema vratima samo 11 puta, a tek sva puta u okvir. S druge strane domaćin je ima 20 udaraca i sedam u okvir, a posjed lopte također je išao debelo u korist crveno-bijele momčadi.

Konačan rezultat postavio je srpski nogometaš, Dušan Tadić, koji je u samom finišu utakmice, u 85. minuti, pogotkom iz penala slomio vratara Leicestera, Schmeichela za 3:0.

Leicester se ovim porazom zacementirao na 15. mjestu ljestvice s 21. bodom, a Southampton je na 11. mjestu s 27 bodova.


Southampton vs Leicester City 3-0 Highlights… by eurofoot4




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.