FOTO: YouTube

(VIDEO) KAOS NA TRAVNJAKU! Igrači, umjesto zaštitara, naganjali huligane po terenu

Autor: Željka Orešković

Morali su uzeti stvari u svoje ruke

U njemačkoj se odigrala utakmica druge lige između Holstein Kiela i St. Paulija, ali početak je bio prilično turbulentan. Naime, utakmica nije ni počela, a na travnjaku je nastao kaos. Navijači domaće momčadi uletjeli su na teren, odjeveni u crno od glave do pete, na gostujuće navijače počeli su bacati baklje te su im pokušali oteti zastave i šalove njihovog kluba.

Policija i zaštitari u tom trenu su zakazali jer to nisu očekivali, ali stvar su riješili igrači stručni stožer St. Paulija, koji su počeli loviti huligane po travnjaku. Jednog od njih ulovio je upravo napadač St. Paulija, Sami Allagui te mu je oteo šal i vratio ga svojim navijačima.

 

Policija je kasnije objavila kako je na teren utletjelo 25 navijača, od koji je većina izbačena sa stadiona, a neki su i privedeni.

 

“Moramo se koncentrirati na utakmicu, nadam se samo da nam policija može jamčiti sigurnost na ovom stadionu”, kazao je nakon incidenta trener St. Paulija Olaf Janssen.




Utakmica je naposljetku odigrana s deset minuta zakašnjenja, a St. Pauli je pobijedio rezultatom 1:0.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.