Facebook: ACF Fiorentina (Official)

(VIDEO) Kalinić zabio, Pašalić asistirao: Kale hladnokrvno završio akciju, Paša namjestio fantastičan gol Deulofeuu

Autor: Bruno Herljević

Borja Valero i Chiesa kombinirali su na desnoj strani, a onda je mladi Talijan oštro centrirao prema petercu gdje je svojim čuvarima pobjegao Kalinić i onda hladnokrvno probušio mrežu mladog vratara Milana, Donnarumme.

U 25. kolu talijanske Serie A, Milan je na svojem terenu svladao Fiorentinu s 2:1. U porazu Viola zabio je i Nikola Kalinić i to mu je bio 11 gol ove sezone. Nije dobro krenulo za Viole, Milan je poveo u 17. minuti utakmice, a zabio je Juraj Kucka na asistenciju Sose.

Svega četiri minute kasnije na scenu je stupio hrvatski napadač iz redova firenške momčadi. Borja Valero i Chiesa kombinirali su na desnoj strani, a onda je mladi Talijan oštro centrirao prema petercu gdje je svojim čuvarima pobjegao Kalinić i onda hladnokrvno probušio mrežu mladog vratara Milana, Donnarumme.


by Video-Live

Milan se baš nije dao i vratio je vodstvo, odnosno postavio konačnih 2:1 u 31. minuti. Zabio je Deulofeu na asistenciju Marija Pašalića. Hrvatski veznjak uposlio je Španjolca na kojih 25 metara od gola kratkom loptom, a ovaj je krenuo u kratki proboj i na kraju sjajnim plasiranim udarcem matirao Tatarusanua.


Soper Goaaaaal Deulofeu Ac Milan 2 -1 Fiorentina , by shpetimaliu110

Osim Kalinića i Pašalića koji su igrali cijeli susret, u utakmici je još nastupio i Milan Badelj koji je ušao u igru u 71. minuti umjesto asistenta Chiese.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.