Facebook: ACF Fiorentina (Official)

(VIDEO) KALINIĆ PONOVO SPASITELJ ‘VIOLA’: Pogledajte hladnokrvan Nikolin lob za veliku pobjedu Fiorentine!

Autor: Bruno Herljević

Kale je ponovo bio spasilac svoje momčadi i to opet u 90. minuti, kao i prošlog tjedna protiv Cagliarija.

U 29. kolu talijanske Serie A, Fiorentina je pobijedila Crotone 1:0 u gostima, a jedini gol na utakmici dao je hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. Kale je ponovo bio spasilac svoje momčadi i to opet u 90. minuti, kao i prošlog tjedna protiv Cagliarija.

Kalinić je zabio u 90. minuti utakmice kada je primio sjajno dodavanje Saponare i onda elegantno i hladnokrvno lobao golmana. Spomenimo kako je za Fiorentinu nastupao Badelj do 71. minute, a Milić nije igrao.


sdfsdfdsf by arcturusmedia33

U ostalim susretima Napoli je svladao Empoli u gostima s 3:2, zabijali su Insigne dva puta i Mertens jednom za Napoli, a za goste su uspjelu smanjiti El Kaddouri i Maccarone, ali utakmicu je obilježio prekrasan gol Diresa Mertensa koji možete pogledati u nastavku.


All Goals & Highlights – Empoli 2-3 Napoli… by bestfootballtv

Atalanta je dvama golovima Gomeza i jednim golom Grassija uvjerljivo razbila Pescaru s 3:o. Bologna je s 4:1 nadigrala Chievo, strijelci za domaćina bili su Džemaili dva puta, te Verdi i Di Francesco, a za Chievo je zabio Castro. Sampdoria je kod kuće poražena od Juventusa s 1:o, a jedini strijelac za vodeću momčad lige bio je Cudarado. Lazio i Cagliari odigrali su 0:0.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.