FOT: EPA

(VIDEO) KAKAV MAJSTOR! Brekalo solo akcijom pregazio Borussiju

Autor: Hina

Mladi Hrvat pokazao je što zna

Mladi hrvatski napadač, 19-godišnji Josip Brekalo bio je strijelac pobjedničkog pogotka za Stuttgart u 2-1 (1-1) domaćoj pobjedi protiv Borussije iz Dortmunda u prvom susretu 13. kola njemačkog prvenstva.

Brekalo, koji je u igru ušao na početku drugog poluvremena, odlično je u 51. minuti otrčao u protunapad nakon što ga je uposlio suigrač Ozcan, a nakon što je ušao u kazneni prostor sjajnom se varkom riješio svog čuvara Zagadoua i potom udarcem sa 10-ak metara poslao loptu kroz noge vrataru Burkiju te doveo svoju momčad u vodstvo od 2-1.

Inače, Stuttgart je poveo već u 4. minuti kada je Akolo iskoristio veliki nesporazum između braniča i vratara gostiju Bartre i Burkija, a na 1-1 poravnao je Philipp u trećoj minuti nadoknade prvog poluvremena kada je najbrže reagirao na odbijenu loptu nakon što je domaći vratar Zieler obranio 11-erac Schuerrleu.

Stuttgart je sada 11. na ljestvici sa 16 bodova, dok je Borussia, koja je osvojila samo bod u posljednjih pet kola, treća sa 20 bodova.

Na vrhu je Bayern sa 26 bodova, dok drugi RB Leipzig ima 22.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.