(VIDEO) KAD ŽIVCI MALO POPUSTE: Mandžo u žestokoj svađi s BiH zvijezdom zbog nepromišljenog poteza

Autor: Bruno Herljević

Mandžo se pripremao brzo izvesti aut da iskoristi manji broj suparničkih igrača u obrani

Juventus je šokiran na svom terenu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Mandžukić i njegovo društvo ispustili su vodstvo od 2:0 i na kraju je Tottenham izvukao vrlo povoljnih 2:2, odbnosno dva gola prednosti s gostovanja.

Hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić igrao je do 77. minute, a tada ga je zamijenio Stefano Sturaro. Mandžukić je još početkom drugog poluvremena zadobio neugodan udarac i nakon toga je bio poprilično nervozan.

Da su Mandžukiću malo popustili živci osjetilo se kada je Hrvat poprilično burno reagirao na suigrača Miralema Pjanića prilikom izvođenja jednog auta. Mandžukić je htio izvesti brzi aut i iskoristiti neposloženu obranu Tottenhama, ali Pjanić ga je zaustavio i tražio da on izvede ubačaj sa strane. BiH zvijezda je nakraju odlučila da ipak neće izvesti aut i loptu je ostavila Alexu Sandru.

Mandžukić je zbog toga poludio i to s pravom, ali reakcija mu je ipak bila preburna. Naime, u ljutnji je nervozno bacio loptu

Mandžo se pripremao brzo izvesti aut da iskoristi manji broj suparničkih igrača u obrani, no Pjanić ga je zaustavio i tražio da on izvede prekid. Reprezentativac BiH je nakon toga na kraju ostavio loptu Alexu Sandru, a vidno iznervirani Mandžo je burno reagirao krenuo se prepirati s Pjanićem i u ljutnji bacio drugu loptu koja mu je bila u rukama.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.