(VIDEO) INTERNET GORI ZBOG RUSKOG VLADARA! Putinova proslava golova postala hit!

Autor: Bruno Herljević

Nogometaši Rusije ostvarili su uvjerljivu 5-0 pobjedu protiv Saudijske Arabije u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva, koja je u četvrtak odigrana na stadionu Lužnjiki u Moskvi pred 81.000 gledatelja. Golove za Rusiju postigli su Jurij Gazinski, Denis Čerišev, Artjom Dzjuba i Aleksandr Golovin.

Iako nisu prikazali spektakularnu igru, domaćini SP-a su na otvaranju ostvarili uvjerljivu pobjedu protiv vrlo slabe Saudijske Arabije koja tijekom svih 90 minuta utakmice nisu uputili udarac u okvir suparničkog gola.

Utakmicu je pratio i predsjednik Rusije, Vladimir Putin, koji je u uvodnoj ceremoniji održao kratak govor.

“Ovaj grandiozan događaj se prvi put održava u Rusiji i iskreno se veselimo tome. Mi stvarno volimo nogomet, to je bila ljubav na prvi pogled još od prve utakmice u našoj zemlji. Spremni smo i učinit ćemo sve kako bi se navijači iz svih krajeva svijeta mogli uključiti u veličanstvenu atmosferu ovog praznika sporta. Gdje god živjeli i kakve su nam tradicije, ujedinjuje nas ljubav prema nogometu”, rekao je Putin na otvaranju.

No, apsolutni hit ove utakmice ipak je Putinova proslava pogotka. Ruski vladar sve je pogotke slavio na isti način, a to nije promaklo režiseru, a samim time se proširilo i na društvenim mrežama.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.