(VIDEO) Inter se dugo mučio sa Palermom, Jurić s Genoom dva puta vodio pa na kraju prepustio bod bivšoj momčadi

Autor: Bruno Herljević

Crno-plava momčad iz Milana stigla je na korak od četvrtoplasiranog Lazija koji je izgubio u ranijem nedjeljnom dvoboju od Juventusa s 2:0 kod kuće.

Inter je slavio s minimalnih 1:o na gostovanju kod Palerma u 21. kolu talijanske Serie A. Crno-plava momčad iz Milana stigla je na korak od četvrtoplasiranog Lazija koji je izgubio u ranijem nedjeljnom dvoboju od Juventusa s 2:0 kod kuće.

Pogodak za sva tri boda zabio je Joao Mario u 65. minuti. Hrvatski reprezetnativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović bili su u početnom sastavu Intera, a s druge strane vrata Palerma branio je Josip Posavec. Spomenimo kako je mladi hrvatski vratar sjajno branio, ali kod pogotka nije mogao previše. Čak je pred kraj susreta obranio fantastičan udarac Marcelu Brozoviću.

Inter i Palermo dočekali su kraj utakmice s deset igrača na terenu. U 79. minuti drugi žuti karton dobio je Interov bek Ansaldi zbog prekršaja nad Nestorovskim, a kod Palerma, veznjak Gazzi po drugi je put ‘požutio’ u posljednjoj minuti dvoboja.


Joao Mario Goal HD – Palermo 0-1 Inter 22.01… by gashieliesaa

U dvoboju bivše i sadašnje momčadi hrvatskog stratega Ivana Jurića, završilo je s podjelom bodova 2:2. Genoa, sadašnji klub hrvatskog trenera, vodio je čak dva puta, ali se maleni Crotone dva puta vraćao. Prvi gol pao jeu 43. minuti, zabio je Simeone, potom je poravnao Ceccherini u 54. minuti. Genoa ponovo vodi od 66. minuti preko Ocamposa, ali Ferrari je u 74. minuti poravnao na 2:2.


Genoa – Crotone 2-2 SERIE A (22.01… by footballvideostv1

Empoli je stigao do važne domaće pobjede nad Udineseom, a jedini pogodak je postigao Mchedlidze u 83. minuti. Stipe Perica je odigrao završnih 35 minuta za goste, ali nije ostvario zapaženiji učinak.




Pescara je poražena kod kuće od Sassuola s 3:1. Matri je zabio za vodstvo gostiju već u prvoj minuti, poravnao je u 56′ Bahebeck. Pellegrini je onda doveo Sassuolo u vodstvo u 65′, a u 73′ Matri diže na 3:1.

Bologna je s 2:0 slavila protiv Torina kod kuće. Strijelac kod oba gola bio je Blerim Džemaili.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.