Twitter

(VIDEO) IMA PREŽIVJELIH U ZRAKOPLOVNOJ NESREĆI: Prvi je u bolnicu stigao brazilski nogometaš, ozljede su stravične!

Autor: Bruno Herljević

Vatrogasci su prvi stigli na mjesto nesreće i inicijalne informacije bile su kako je svega šest putnika preživjelo, a u bolnicu je prvi dovezen Alan Ruschel...

Nedaleko od kolumbijskog grada Medelina srušio se zrakoplov s 81 osobom, a među njima je bila i čitava momčad brazilskog nogometnog prvoligaša Chapecoensea. Nogometaši su trebali u srijedu igrati finale Copa Sudamericane protiv medelinskog Atletico Nationala, ali ono će biti odgođeno zbog nesreće.

Prve informacije koje prenose lokalni mediji su da ima preživjelih. Vatrogasci su prvi stigli na mjesto nesreće i inicijalne informacije bile su kako je svega šest putnika preživjelo, a u bolnicu je prvi dovezen Alan Ruschel, 27-godišnji brazilski nogometaš koji je ove sezone prešao u redove Chapecoensea. U bolnicu je stigao s višestrukim prijelomima i ozljedama glave. Među preživjelima su i 31-godišnji vratar Danilo te Jackson Follman, navode Guardian i New York Times.

Prema zasad dostupnim informacijama, u padu zrakoplova poginulo je najmanje 25 osoba.

Pojavila se i snimka izvlačenja unesrećenih koju su objavili lokalni mediji.


(FOTO) Srušio se zrakoplov u kojem je bila cijela brazilska nogometna momčad: Ovo je njihova posljednja fotografija!





Zrakoplov koji je prevozio brazilsku nogometnu momčad prvoligaša Chapecoensea, srušio se u utorak nedaleko od kolumbijskog grada Medelina. Zarakoplov je poletio iz Bolivije, prevozio je 81 osobu, a srušio se na putu za Medelin, odnosno, 50 kilometara od grada u brdima i to zbog navodnog kvara i problema s električnom energijom, prenose lokalni mediji, dok neki nagađaju kako je avion ostao bez goriva.

 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.