(VIDEO) IBRAHIMOVIĆU OZLJEDA OKONČALA KARIJERU? Mourinho pesimističan: ‘Prve procjene nisu dobre, nemam dobar osjećaj’

Autor: Bruno Herljević

Ozljeda napadača koji je ove sezone zabio 28 pogodaka za Manchester i zbog kojeg su zapravo konkurentni u ligi i europskom natjecanju, došla je u najgori mogući trenutak.

Manchester United uspio se uz dosta muke probiti u polufinale Europske lige nakon što je s 2:1 nakon produžetaka slavio protiv Anderlechta. No, čini se kako su do kraja sezone ostali bez najboljeg ovosezonskog strijelca, Zlatana Ibrahimovića. Prema svemu sudeći Zlatan je zadobio tešku ozljedu desnog koljena nakon što je nezgodno doskočio nakon jednog zračnog duela u 90. minuti. Ibrahimović se odmah srušio na travnjak i uhvatio za glavu i bilo je jasno kako je 35-godišnji Šveđanin u velikim problemima.

Ozljeda napadača koji je ove sezone zabio 28 pogodaka za Manchester i zbog kojeg su zapravo konkurentni u ligi i europskom natjecanju, došla je u najgori mogući trenutak. Manchesteru trebaju pobjede u zadnjih sedam kola i borba za četvrto mjesto koje nosi Ligu prvaka, a još uvijek su najveći favoriti za osvajanje Europske lige, a predstoje im polufinale i moguće finale.

Menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, nakon utakmice nije bio baš optimističan. “Prve prognoze su prilično negativne, kao i moj predosjećaj. Želio bih malo pričekati kako bih dao prvu procjenu, ali ovo mi ne izgleda dobro. Volio bih biti optimističan, ali nisam”, kazao je Mourniho.

Ipak, ovo je još uvijek najveći problem za Ibrahimovića koji je već odavno zagazio u poodmakle godine za nogometaša i ovakva ozljeda, pogotovo ako je riječ o ozljedi ligamenata, mogla bi mu okončati karijeru. Uz to, Zlatanu istječe ugovor s Manchesterom na kraju sezone, a ako je ozljeđen na duži period teško je da će mu produžiti suradnju, a samim time teško je da će ga, ako dođe do najgoreg scenarija, uzeti koji drugi klub.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.