Facebook: Bayer 04 Leverkusen

(VIDEO) Hrvatski reprezentativac uskoro bi mogao igrati u drugoj ligi: Slavni njemački klub propada na dno Bundeslige

Autor: Bruno Herljević

Svega tri kola prije kraja Bayer ima samo četiri boda prednosti pred Augsburgom koji drži zadnju poziciju ispod crte.

Još prije nekoliko mjeseci Bayer Levekusen konkurirao je za mjesta koja vode u elitna europska natjecanja. Danas je slavni finalist Lige prvaka iz 2002. godine dogurao do ruba ispadanja iz prve lige. U 31. kolu njemačkog prvenstva Tin Jedvaj i njegovo društvo iz Leverkusena gledali su kako ih Schalke demolira na njihovom travnjaku. U prvih 18 minuta izredali su se Guido Burgstaller, Benedikt Howedes i Alessandro Schopf, a Hrvat i njegov turski kolega Toprak bili su isuviše statični i pomalo nezainteresirani.

Turčin je brzo izašao zbog ozljede pa je izbjegao dodatnu sramotu, ali Jedvaj je prisustvovao i četvrtom golu gostiju kada je Burgstaller ponovo probio mrežu. Na koncu je Kiessling uspio smanjiti, ali utjehe nije bilo.

Svega tri kola prije kraja Bayer ima samo četiri boda prednosti pred Augsburgom koji drži zadnju poziciju ispod crte. No, Augsburg ima utakmicu manje baš kao i svi klubovi osim Leverkusena i Schalkea i možda se izvuku, a Jedvaju i ekipi predstoji grčevita borba za opstanak.


All Goals & highlights HD- – Bayer Leverkusen 1… by footballtvvideos

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.