NFS/BiH

(VIDEO) HRVATSKA PREOTELA ‘WONDERKIDA’: Tko je mlada zvijezda koja je dres BiH zamijenila ‘kockicama’

Autor: Bruno Herljević

Mnoge je ova nagla promjena iznenadila i novinari su u prvi trenutak mislili da je riječ o pogrešci u zapisniku, ali kada je mladac istrčao u 'kockicama' sve sumnje su se otklonile.

U utorak je kadetska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila u Ivankovu hrvatske vršnjake s visokih 4:1, ali ono što je iznenadilo više od same pobjede jest činjenica da je mladi BiH nogometaš promijenio reprezentaciju.

Velika nogometna nada, to jest, talentirani veznjak Benfice, Marko Martinović, donedavno je nastupao za BiH, a u utorak je istrčao na travnjak u dresu Hrvatske. Mnoge je ova nagla promjena iznenadila i novinari su u prvi trenutak mislili da je riječ o pogrešci u zapisniku, ali kada je mladac istrčao u ‘kockicama’ sve sumnje su se otklonile.

Slučaj je objasnio izbornik kadetske reprezentacije BiH, Sakib Malkočević. “Nije bila nikakva greška u zapisniku, Marko Martinović odlučio se u budućnosti nastupati za Hrvatsku. Mi tu ništa ne možemo, to je njegova odluka, a i naša sudbina nažalost”, izjavio je za sportsport.ba izbornik Malkočević.

Tko je na koncu taj mladi ‘wonderkid’ oko kojeg se podigla tolika prašina? Marko Martinčević rođen je u Mostaru prije 16 godina, a karijeru je počeo u Zrinjskom. Prije dvije godine prešao je u splitski Hajduk u kojeg ga je doveo Srđan Andrić. Ove godine istekao mu je ugovor sa splitskim ‘Bilima’, a nakon toga ga je zgrabila Benfica. Mladi je nogometaš na kraju ipak odlučio zamijeniti i dres reprezentacije, pa ćemo ga u buduće gledati u ‘kockicama’, a hoće li opravdati svu medijsku pažnju koja se iznenada stvorila oko njega tek ćemo vidjeti.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.