Facebook: Tottenham Hotspur (Official)

(VIDEO) Harry Kane ‘hat-trickom’ odveo Tottenham u četvrtfinale, Ibrahimović spasio Man United kod Blackburna

Autor: Bruno Herljević

Tottenham je među osam najbolji u FA Kupu prošao zahvaljujući Harryju Kaneu koji je upisao hat-trick u 3:0 pobjedi nad Fulhamom.

Tottenham je kao i Manchester United prošao u četvrtfinale engleskog FA Kupa. Hotspurs je glatko svladao drugoligaša Fulhama, ali ‘Crveni vragovi’ su se malo mučili s Blackburnom.

Tottenham je među osam najbolji u FA Kupu prošao zahvaljujući Harryju Kaneu koji je upisao hat-trick u 3:0 pobjedi nad Fulhamom. Kane je prvi gol zabio u 16. minuti, na 2:0 je povisio u 51. minuti, a učinak kompletirao u 73. minuti trećim golom.


Fulham vs Tottenham 0-3 All Goals Highlight 19… by azetv

Blackburn je pred svojim navijačima poveo protiv Uniteda, zabio je Danny Graham u 17. minuti, ali već je u 27. minuti Marcus Rashford poravnao na 1:1. Bilo je gusto sve do petnaest minuta prije kraja kada je obrani Blackburna pobjegao Zlatan Ibrahimović, koji je desetak minuta ranije ušao u igru zajedno s Pogbom koji mu je asistirao. Šveđanin je poentirao i donio pobjedu Unitedu.


All Goals & highlights HD – Blackburn Rovers 1… by Live1Goals

U ponedjeljak u 20 i 55 petoligaš Sutton dočekuje Arsenal, a u utorak 28. veljače, Manchester City će u ponovljenoj utakmici ugostiti drugoligaški Huddersfield.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.