(VIDEO) ‘HAJDE ZDRAVKO, STISNI GA’! Pogledajte kako se Mamić znoji u teretani s Ninom Badrić

Autor: Bruno Herljević

Mamiću očito godi ovaj život 'sive eminencije' Hrvatskog nogometnog saveza i savjetnika Dinama, štoviše, izgleda da je u odličnoj tjelesnoj formi i kondiciji, možda i boljoj od Sammira.

Iako USKOK tereti Zdravka Mamića i njegovu svitu da su oštetili Dinamo za gotovo 116 milijuna kuna, a državni proračun za 12.2 milijuna kuna, on djeluje kao da se baš ništa ne događa. Putuje, odlazi na pripreme s Dinamom, daje intervjue u kojima objašnjava što će Dinamo i kako raditi u budućnosti, dogovara i najavljuje transfere, baš nekako ostavlja dojam kako se treba živjeti punim plućima.

Eto, čak se potrudio svijetu još jednom dokazati kako se kod njega baš ništa nije promijenilo. Na svojem Facebook profilu Mamić je objavio videosnimku iz teretane gdje je vježbao kondiciju zajedno s pjevačicom Ninom Badrić.

Zdravko ima čak i trenericu koja mu dobacuje kada treba promijeniti vježbu, pa se tako mogu čuti raznorazni povici poput, “Hajde Zdravko, stisni ga. Ajde Zdravko kreni u drugu vježbu”, a u jednom trenutku Nina se počela smijati Zdravku pa ju je trenerica opomenula. “Nina ne smij se”, uzviknula je Mamićeva trenerica.

Mamiću očito godi ovaj život ‘sive eminencije’ Hrvatskog nogometnog saveza i savjetnika Dinama, štoviše, izgleda da je u odličnoj tjelesnoj formi i kondiciji, možda i boljoj od Sammira.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.