(VIDEO) ENGLEZI OGORČENI DIVLJANJEM TORCIDAŠA: Zaštitari spašavali malenog sakupljača lopte, a poznat je i razlog incidenta

Autor: Bruno Herljević

Engleski mediji tvrde kako je dio torcidaša, od njih 1500 koliko ih je bilo na Goodisonu, prvi započeo s ubacivanjem predmeta u teren nakon prvog gola, a pristalice Hajduka imaju svoju stranu priče.

Hajduk je izgubio od Evertona 2:0 u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Europsku ligu, a utakmicu je obilježio navijački incident. Utakmica je u 32. minuti, prilikom vodstva 1:0 za liverpulsku momčad, prekinuta na pet minuta zbog okršaja Torcide, domaćih navijača i zaštitara te policije.

Engleski mediji tvrde kako je dio torcidaša, od njih 1500 koliko ih je bilo na Goodisonu, prvi započeo s ubacivanjem predmeta u teren nakon prvog gola, a pristalice Hajduka imaju svoju stranu priče. Torcida tvrdi kako je samo reagirala na provokacije i gađanje s tribine Evertonovih navijača (navodno su bacali i boce). Ipak, baš s te tribine snimljeni su torcidaši koji su trgali reklame, nasrtali na policiju, redare i pokušali ući u teren, a dio pripadnika Hajdukovih navijača pokušao ih je čak smiriti.

Isto tako, engleski mediji navode kako je u cijelokupnom metežu zamalo nastradao dječak, sakupljač lopti, kojega je iz podivljale mase spasio zaštitar.

Logično je zapitati se prijete li Hajduku sankcije zbog ovog ispada? Poljud je rasprodan, a Goodison je prekriven kamerama i nema sumnje da snimke s utakmice neće biti pregledane. Predstoji nam vidjeti hoće li zbog ovog ispada uslijediti i kazna.


Hajduk Split fans launch chairs and bottles at… by videosansebastian

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.