FOTO: YouTube

(VIDEO) BRUTALNA KAZNA FIFA-e: Kolumbijska zvijezda skupo će platiti rasistički ispad

Autor: Željka Orešković

Sljedeći put će promisliti kada mu na pamet padne ovakva glupost

Edwin Cardona, kolumbijski veznjak, dobio je brutalnu kaznu Fife zbog rasističkog ispada na prijateljskoj utakmici s Južnom Korejom. Naime, dok su ga kamere snimale on je radio grimase i “kose oči”, a iako je sucu promaklo, ostalo je zabilježeno. Odmah nakon utakmice on se krenuo ispričavati.

 

“Nisam želio nikog uvrijediti, ni državu, ni rasu, ali ako se netko uvrijedio, ispričavam se. Nisam konfliktna osoba, žao mi je zbog situacije koja se dogodila i koja je krivo interpretirana”, kazao je Cardona.

Bez obbzira na sve isprike, Fifa je bila nemilosrdna i kaznila ga je s pet utakmica suspenzije, ali čini se da mu nastup na Mundijalu svejedno nije ugrožen. Naime, Kolumbija ima već dogovorenu jednu prijateljsku utakmicu, avjerojatno će imati još tri, što znači da će propustiti samo jednu utakmicu na Svjetskom prvenstvu.

Inače, Kolumbija je u skupini s Poljskom, Japanom i Senegalom.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.