Photo: Igor Kralj/PIXSELL

(VIDEO) BIŠĆANU NAVIJAČI UKAZALI NAJVEĆU ČAST! Proslavu naslova prvaka Maribor pokušao uništiti provokacijom!

Autor: Bruno Herljević

Nogometaši ljubljanske Olimpije, koje vodi talentirani hrvataski strateg Igor Bišćan, osvojili su naslov prvaka Slovenije nakon 1:1 remija kod Domžala. Bez obzira na to što su imali isti broj bodova kao Maribor, Bišćanovi odabranici osvojili su nalsov prvaka zbog boljeg međusobnog ogleda.

Stigla im je čestitka iz Maribora, velikog rivala, ali bila je vrlo sarkastična, da ne kažemo i provokatorska. Naime, na službenom Twitter profilu objavili su fotografiju bijele točke uz poruku: ‘Čestitamo’.

Aluzija je to na derbi Maribora i Olimpije koji se odigerao, a tada je u izravnom okršaju Olimpija pobijedila Maribor s 3:2 u gostima, što je na kraju bio ključni rezultat koji je odlučio pobjednika. Mariborčanima je jako teško pao jedanaesterac iz 74. minute kada je Kronaveter izjednačio na 2:2, a nekoliko minuta kasniej Vombergar je zabio za vodstvo Olimpije.

Iz Maribora smatraju kako je taj jedanaesterac nepravedno dostuđen, kao i onaj u utakmici protiv Domžala s kojima su odigrali neriješeno. Oba puta je u Bišćanovu korist sudio ugledni sudac Damir Skomina.




No, u Olimpiji nisu previše zabrinuti. U Ljubljani se na glavnom gradskom trgu okupilo dosta navijača koji su pak skandirali hrvatskom treneru.

I dok u Mariboru tuguju, Olimpija slavi, a na glavnom gradskom trgu u Ljubljani skandiralo se hrvatskom treneru.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.