twitter

(VIDEO) Bilić remizirao kod Stršljenova, utakmicu obilježila stravična ozljeda Zaratea, a Chelsea nezaustavljivo juri ka naslovu prvaka

Autor: Bruno Herljević

U drugoj minuti sudačke nadoknade Mauro Zarate se teško ozlijedio. Bivši igrač West Hama, danas Watforda, ležao je par minuta na travnjaku sve dok ga na nosilima nisu iznijeli van. Na stadionu je nastao muk

U 26. kolu Engleskog Premiershipa, West Ham je na gostovanju kod Watforda remizirao 1:1. Bilićeva momčad si je već u trećoj minuti zakomplicirala utakmicu. Kouyate je slomio igrača “stršljenova” u svoj šesnaestercu, a sudac je pokazao na penal. Izveo ga je Troy Deeney i zabio. West Ham se nije predavao, prvi je prijetio Lanzini u 10. minuti, a onda je u 17. minuti Robert Snodgrass iz slobodnjaka zaprijetio, ali gađao je preko grede.

Isti je igrač minutu kasnije imao još jednu izglednu priliku, dobio je dobru loptu u protivničkom 16-ercu i gađao donji desni kut, ali Gomes je dobro obranio.

Nova prava prilika stiže u 41. minuti, Antonio je dobro predriblao obranu Watforda i na kraju je šutirao, ali mu je šut blokiran.

U drugoj minuti sudačke nadoknade Mauro Zarate se teško ozlijedio. Bivši igrač West Hama, danas Watforda, ležao je par minuta na travnjaku sve dok ga na nosilima nisu iznijeli van. Na stadionu je nastao muk, a engleski mediji tvrde kako su Zarateu pukli križni ligamenti i kako je za njega sezone gotova. Nakon 11 minuta nadoknade poluvrijeme je gotovo.




U nastavku West Ham nastavlja s prijetnjama, ali one su uglavnom bezopasne za Gomesa. U 60. minuti napokon nešto dobro, Fonte je uspio uputiti dobar udarac, ali brazilski vratar je neumoljiv. Osim onih par polušansi iz prvog djela i ovog pokušaja Fontea, Bilićeva momčad nakon sat vremena igre nije pokazala ništa.

Ipak, nakon Fontea pet minuta kasnije prijetio je i Antonio, malo se probudio West Ham. Čekičari su polako stiskali obruč, ali efikasnost je nula, eto Lanzini je razvalio loptu u 70. minuti i pogodio vrh tribina. Na koncu u 73. minuti konačno stiže poravnanje. Antonio je potegao kontru i opalio, lopta se prvo odbija od jedne pa od druge stative i na kraju dolazi do Ayewa koji posprema otpadak.

Antonio je nešto kasnije napravio budalaštinu i igrao rukom pa je tako nepotrebno zaradio drugi žuti. Do kraja utakmice nije se ništa promijenilo.





All Goals & highlights – Watford 1-1 West Ham… by jason-pitt1

West Ham je zabio za 1-1! I to kako, biljarski. Antonio je povukao kontru i pucao, a lopta je pogodila prvo jednu stativu, pa drugu i vratila se Ayewu koji ju je samo ugurao u prazan gol. Uz to i sjajna akcija ‘čekićara’ koji su brzo odigrali i izbacili Antonija u polukontru.

U preostalim utakmicama 26. kola, Chelsea je na svojem Stamford Bridgeu slomio Swansea s 3:1. Plavci su dominirali cijelim susretom, iako je Swansea znao tu i tamo dobro zaprijetiti. Domaćin je poveo u 19. minuti preko Cesca Fabregasa kojemu je asistirao Pedro. Ipak, na poluvrijeme se otišlo s 1:1, nakon što je Llorente u drugoj minuti nadoknade uspio matirati Curtoisa.

Chelsea se u nastavku dosta dugo mučio s realizacijom, a u 72. minuti je Fabregas vratio asistenciju Pedru koji sjajnim golom donosi vodstvo Chelseaju. Do kraja utakmice još je Diego Costa povisio na 3:1 u 84. minuti.

Everton je na svojem Goodisonu uvjerljivo svladao Sunderlanda s 2:0. Na prvi gol čekalo se 40 minuta, a onda je Gueye zabio na asistenciju Colemana. Novi pogodak pao je također u finišu, ali drugog poluvremena kada je Romelu Lukaku povisio na 2:0 na asistenciju Mirallasa.

Crystal Palace je slavio protiv Middlesbrougha s 1:0, golom Van Aanholta iz 34. minute, a Hull je remizirao s Burnleyjem kod kuće 1:1, golove su zabili, za domaćina Huddlestone u 72. minuti, a za goste četiri minute kasnije Keane.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.