(VIDEO) BENZEMA SE OSRAMOTIO KAO NIKAD! Pogledajte nemoguće promašaje francuskog napadača

Autor: Bruno Herljević

Tragičar utakmice nedvojbeno je bio Benzema. Francuz je već u petoj minuti promašio gotovo prazan gol.

Francuski napadač, Karim Benzema, nije imao najbolju večer u remiju svojeg Real Madrida protiv Tottenhama. Zidaneova momčad na svojem je terenu odigrala 1:1, a junaci utakmice bili su vratari koji su skidali nemoguće situacije. Navas i Lloris primili su svaki po jedan, vratar Reala je ‘popio’ autogol, a Lloris iz penala.

Tragičar utakmice nedvojbeno je bio Benzema. Francuz je već u petoj minuti promašio gotovo prazan gol. Ronaldo je pucao glavom, a lopta se od stative odbila ravno u noge Benzemi koji ju je poslao kraj gola.

Novi sramotan promašaj dogodio se u 54. minuti. Casemiro je centrirao, a Benzema s četiri metra udaljenosti gađa Llorisa u nogu. Može se ovo pripisati kao sjajna reakcija Llorisa, ali realno franscuski vratar nije mogao puno osim raširiti se koliko god može, a dojam je ipak da je Benzema ovo morao bolje preusmjeriti u gol.

Benzema je iz momčadi izvađen tek u 76. minuti kada je ušao Asensio.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.