Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

(VIDEO) BBB UZVRATIO DELIJAMA ZA PROVOKACIJE S ‘VUKOVARSKIM TENKOM’: Pogledajte genijalnu koreografiju Dinamovih navijača

Autor: Bruno Herljević

Sudac je možda uništio utakmicu, no, nije bilo baš sve tako crno, dapače, BBB-ovci su se potrudili da po još nečemu pamtimo ovu utakmicu.

Na utakmici 22. kola između Cibalije i Dinama u Vinkovcima dogodio se potez kojeg se danas onaj dio Hrvatske koji navija za Dinamo. Sudac Damir Batinić pokazao je na bijelu točku nakon filmske izvedbe Soudanija koji se bacio nakon “duela” sa Žderićem. Upitano je je li taj duel uopće postojao, a o penalu tu nema ni govora. Cibalija je kasno u utakmici poravnala i teško je da bi Dinamo imao prilike povesti da nije bilo ovog sramotnog kravala par minuta prije kraja. Na kraju utakmice, Dinamovi igrači slavili su pobjedu i pokušali je proslaviti s navijačima koji su se ponijeli sportski i odbili slaviti ovakvu pobjedu, štoviše, bacali su im dresove nazad.

Sudac je možda uništio utakmicu, no, nije bilo baš sve tako crno, dapače, BBB-ovci su se potrudili da po još nečemu pamtimo ovu utakmicu. Navijača je bilo dosta, u Vinkovcima ionako ima dovoljno pripadnika BBB-a, a vjerojatno ih je dobar dio ‘potegao’ iz Zagreba. Nije nedostajalo ni lijepe koreografije koje su uključivale baklje i transparente.

Baš je jedan transparent bio od posebnog značaja. Naime, na jednom od transparenata bio je nacrtan tenk s Trpinjske ceste. Bio je to odgovor Delijama, navijačima Crvene zvezde koji sustavno, kao što smo ranije pisali, provociraju Hrvate transparentima takozvanog “vukovarskog tenka” i srpskom trobojnicom s natpisom “Vukovar”.

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.