Juventus.com

(VIDEO) BAŠ NEPRAVEDNO! Suci ukrali Mandžukiću prekrasan pogodak glavom!

Autor: Bruno Herljević

Cuadrado je ubacio, a Mandžukić je preciznim udarcem glavom od prečke poslao loptu u gol. Zašto su mu ga oduzeli, pogledajte i sami.

U 26. kolu talijanske Serie A, Juventus je slavio na svojem terenu protiv Empolija s 2:0 i tako je upisao osmu pobjedu u nizu u svim natjecanjima. Juventus je dominirao kroz utakmicu i nametao ritam, ali kako Allegri nije sklon riziku, rezultat je ostao samo na 2:0.

Mandžukić je igrao od prve minute i bio je raspoložen, ali u prvom poluvremenu zapuacao je sve svoje prilike. Ipak u drugom poluvremenu u 52. minuti postigao je pogodak koji su mu suci na kraju oduzeli i pripisali ga vrataru Empolija, Skorupskom. Cuadrado je ubacio, a Mandžukić je preciznim udarcem glavom od prečke poslao loptu u gol. Zašto su mu ga oduzeli, pogledajte i sami.


All Goals & highlights HD – Juventus 2-0 Empoli… by FootballLiveGoals

Konačan rezultat postavio je Alex Sandro u 65. minuti. Mandžukić je igrao cijelu utakmicu, a u drugom poluvremenu dobio je priliku i Pjaca, ali nije baš imao vremena pokazati što može jer je ušao u 85. minuti.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.