(VIDEO) Balić zabio fantastičan prvijenac za Udinese, poentirali i Perišić i Brozović!

Autor: Bruno Herljević

Ivan Perišić zabio je jednom i asistirao dva puta, a jedan gol za Inter zabio je i Inter, dok je Andrija Balić zabio počasni gol za Udinese, prvi u dresu toga kluba i bio je to zaista fantastičan pogodak.

Inter je u posljednjem kolu Serie A rasturio Udinese na Giuseppe Meazzi s 5:2, a zabila su čak trojica hrvatskih nogometaša. Ivan Perišić zabio je jednom i asistirao dva puta, a jedan gol za Inter zabio je i Inter, dok je Andrija Balić zabio počasni gol za Udinese, prvi u dresu toga kluba i bio je to zaista fantastičan pogodak.

Eder je doveo “nerazzurre” u vodstvo u petoj minuti, a Perišić je na dodavanje upravo Edera iz blizine pogodio za 2:0 u 18. minuti.


o u 36. minuti i to baš za Brozovića koji zabija treći pogodak za milansku momčad.


U nastavku je prvo Eder na novi asistenciju Perišića zabio svoj drugi gol, a totalni debakle Udinesea malo je ublažio Andrija Balić sjajnim pogotkom u 75. minuti, a samo dvije minute nakon toga Angella je autogolom donio peti gol Interu. Konačan rezultat postavio je Zapata u drugoj minuti sudačke nadoknade.


Crotone se spasio od ispadanja domaćom pobjedom nad Laziom 3:1, a u niži rang preselit će Empoli koji je izgubio od već odavno otpisanog Palerma s 2:1. Josip Posavec nije branio za Palermo, a nisu igrali ni Milić, Badelj i Kalinić u remiju Fiorentine s Pescarom 2:2, dok je Murić igrao za budućeg drugoligaša do 72. minute.




U najefikasnijoj utakmici posljednjeg kola Torino je kod kuće svladao Sassuolo 5:3. Sampdorija i Napoli odigrali su također golovima bogatu utakmicu, završio je 4:2 za napuljsku momčad. Roma je svladala Genou s 3:2, a Milan je za kraj prosuo bodove kod Cagliarija, izgubili su s 2:1, a Pašalić nije ulazio.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.